A fun event for children to find out more about farming in Devon and learn where their food comes from first hand, where they can touch, feel and even smell how farms work!

Timetable

The timetable provided below sets out the schedule for the day and the times that need to be achieved to keep the event running smoothly.  Stewards will ensure that the timetable schedule is kept to.  The activity zones attended by the groups of 15 will differ between individuals groups to maintain continuity and ensure that the opportunities to see as much as possible are maximised.

Item   Duration Timings
Sign in and Flexible Zone Visiting Time Up to 60 mins 09:00 to 10:00
Structured Activity Slot 1 40 mins 10:00 to 10:40
Structured Activity Slot 2 40 mins 10:40 to 11:20
Structured Activity Slot 3 40 mins 11:20 to 12:00
Hand washing/Toilet and Lunch 30 mins 12:00 to 12:30
Structured Activity Slot 4 40 mins 12:30 to 13:10
Structured Activity Slot 5 40 mins 13:10 to 13:50
Structured Activity Slot 6 40 mins 13:50 to 14:30
Event End Time 14:30

 

Any schools which anticipate they cannot be on site by 9.45am should contact jon.williams@devon.gov.uk or ring 01392 383000 and ask for Jon Williams to advise and make special arrangements.  If you are delayed on your journey to the event on the day of the event please can you contact us on the emergency number at Westpoint Arena 01392 353729.